NOVOROČNÍ PODVEČER V PROTIVÍNĚ

Největší ohňostroj v jižních Čechách bude díky sponzorům 1. ledna 2017 opět v Protivíně. Pokud chcete vidět XIV. novoroční program zakončený velkolepým ohňostrojem, přijeďte do malebného městečka Protivín.

Program:
13.00 – 17.00 hod. možnost prohlídky expozic Památníku města Protivín
16.00 reprodukovaná hudba na náměstí
17.10 zahájení
17.15 Abba World Revival
Žesťové trio Musica Pisecensis Písek
Novoroční projev starosty města
18.00 – 18.12 XIV. Protivínský ohňostroj
18.15 – 18.45 Abba World Revival

Náklady, které převýšily částku 550 tis. Kč, byly výhradně pokryty sponzory, za což jim patří obrovský dík. Ohňostroj na hudbu „Titanium/Pavene" od D. Guieta v podání Piano Guys a „Storm" – symfonická verze od B. Havasiho by pro nás všechny měl být šťastným a radostným vykročením do roku příštího, roku 2017. A máme se určitě na co těšit, protože hudba a efekty jsou koncipovány tak, aby nás nutily zamyslet se nad smyslem a posláním života. Odpálení ohňostroje je tentokrát připraveno tak, abychom co nejvíce mohli eliminovat případné rozmary počasí. Po skončení ohňostroje je okamžitě připraveno překvapení starosty, které by mělo emočně naladit všechny, kteří mají „lásku v srdci".
Z důvodu očekávaného velkého počtu návštěvníků našeho města Vás žádáme o včasný příjezd do Protivína a využití doprovodného programu, který začíná již v odpoledních hodinách.

Zvu Vás do našeho krásného města a těším se na Vás.

Jaromír Hlaváč, starosta města